Internet Explorer 10 not saving cookies when Roaming Profile used


Robin CM's IT Blog

Have just upgraded my Windows Server 2008 R2 XenApp 5.0 servers from IE 9 to IE 10 and noticed that cookies were not working after a logoff. Everything was fine whilst the user was logged on, so cookies were working within that Windows session. But log off Windows and log back on again and any website settings stored in cookies were lost.

The cookies themselves default to the following folder:

%USERPROFILE%AppDataRoamingMicrosoftWindowsCookiesLow

(the Low folder is assuming you run IE in Protected mode, which you should)

If you use the AppData(Roaming) Folder Redirection Group Policy setting to redirect the Roaming folder (which you should) then the folder will obviously end up in a folder down the path you specified instead.

The cookies themselves are just .txt files with eight character hexadecimal names, and do get stored in the Cookies folder, but you’ll notice that they’re not read when you log back on to…

View original post 393 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s